Reviews

Ik had het geluk om Pascalle als eerste in te huren vanuit haar bedrijf Passie voor Groei. Ik heb er overigens niets van gemerkt dat ik de eerste was, want Pascalle ging voortvarend aan de slag met haar opdrachten. We zijn de eerste dagen gezamenlijk opgetrokken, maar naarmate mijn werkdruk toenam, ging Pascalle volledig zelfstandig verder. Pascalle heeft de skills om een opdracht snel tot resultaat te brengen (binnen 5 weken had ze haar 1e opdracht af), waarbij ze de mensen om haar heen benut voor dat resultaat. Pascalle heeft een pilotsamenwerking opgezet met de leverancier en dat tot in de details uitgewerkt. Hierbij had zij een grote groep stakeholders. Dit is zonder issues of vertragingen volledig opgeleverd. Tevens moest ze een pilot implementeren t.b.v. werving logistiek medewerkers, ook dit verliep goed en snel. Ik zou Pascalle zo weer inhuren. Met haar pragmatische, daadkrachtige drive is ze een fijne aanvulling in elke organisatie.

Annemarie Schols - Boom

Manager Workforcemanagement, Royal FloraHolland

Ik heb Pascalle Dijks leren kennen als een ondernemend, analytische en gestructureerd leider en projectmanager. Ze is in staat om zowel individueel als in teamverband tot mooie resultaten te komen. Ze heeft een enorme mate van geinteresseerdheid in anderen en in datgene waar ze mee bezig is. Hierdoor verkrijgt ze altijd de benodigde informatie voor opdrachten en andere te realiseren doelen. Daarnaast is ze hierdoor in staat, samen met haar eigen opinie, om gedegen advies te geven aan opdrachtgevers ofwel leidinggevenden. Een mooie professionele, maar ook warme persoonlijkheid om in je team te hebben. 

Ron van 't Hoog

Manager Logistiek Aalsmeer, Royal FloraHolland

Pascalle is een gewaardeerde en fijne collega om in je team te hebben. Ze is gestructureerd en goed georganiseerd. Pascalle is goed in het opstellen van duidelijke plannen met mijlpalen om vervolgens sturing te geven aan de uitvoering, planning, budget en kwaliteit. Daarbij heeft ze aandacht voor wat verandering doet met mensen. Ze levert duidelijke rapportages over de voortgang, problemen en risico’s. Pascalle houdt zich aan afspraken, is zelfsturend en voegt waarde toe.

Bernard Piet

Manager Dienstenmanagement, Royal FloraHolland

Pascalle en ik hebben nauw samengewerkt toen zij projectmanager en later teammanager was bij Royal FloraHolland. Toen ik manager werd op vestiging Rijnsburg was zij de eerste die ik benaderde voor de vacature, waarin zij teammanager werd van 4 afdelingen. Pascalle werkt vanuit verbinding, maar met een grote vaart, toe naar de benodigde verandering. Verandering die ze grotendeels zelf ziet en formuleert. Iemand die je snel ‘los kunt laten’.
Daarnaast is ze ook gewoon ontzettend gezellig, werkt hard en gaf gevraagd en ongevraagd feedback op mijn plannen en functioneren. Van harte aanbevolen dus!

Otto de Goeij

Directeur, Mantelaar

De samenwerking met Pascalle kan omschreven worden als zeer prettig, professioneel, gestructureerd en doelgericht. Ik heb Pascalle leren kennen als een hardwerkend handson persoon die zeer pragmatisch werkt, doelgericht en altijd op zoek naar procesverbeteringen ten gunste van het bedrijf/afdeling/project. Ook heeft Pascalle een fijne persoonlijkheid waardoor ze snel contact legt met mensen om haar heen wat haar helpt om zaken voor elkaar te krijgen. Ik kan Pascalle dan ook van harte aanbevelen!

Jeffrey van Beek

Ondernemer en bedrijfsadviseur, iv-Verandermnagement - Freelance