Teammanager

Naast het aansturen van projectteams heb ik gedurende 3 jaar mijn leidinggevende vaardigheden verder ontwikkeld als teammanager. Ik heb ervaring in  logistieke operationele processen, maar ook met een planningsafdeling, bedrijfsbureau en sinds kort een bestuurssecretariaat.

Bij de start van mijn loopbaan heb ik gedurende 1,5 jaar ook leiding gegeven aan een tiental supervisors bij een telemarketingbureau.

Wat ik vooral leuk vind, is om individuen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en deze mensen in hun kracht te zetten. Maar ook het enthousiasmeren en motiveren van de medewerkers in mijn teams liggen mij goed. De score van medewerkertevredenheid van al deze teams zijn – na het eerste jaar in deze rol – aanzienlijk verhoogd.

Ik werk graag vanuit verbinding en vind het dan ook leuk om samen met de medewerkers uit een team de jaardoelen op te stellen om deze vervolgens met elkaar te behalen.

Ik ben een open en enthousiast persoon en ben graag in verbinding, maar schroom ook niet om eerlijke feedback te geven.

Mijn kracht zit in 

    • Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van individuen 
    • Medewerkers in hun kracht zetten
    • Medewerkertevredenheid vergroten 
    • Teamgevoel vergroten door echt in verbinding te zijn met elkaar
    • Maar ook het opstellen van een jaarplan met een team en
    • Vervolgens het gezamenlijk uitvoeren van dit plan om zo de beoogde doelen te realiseren 

Als ZZP‘er zit ik momenteel in de afrondende fase van een opdracht, die ik met veel plezier uitvoer voor Universiteit Leiden. In mijn tijdelijke rol als teamleider van het bestuurssecretariaat hebben wij met elkaar gewerkt aan teambuilding, het vergroten van het werkplezier en een meer uniforme werkwijze, waardoor zij elkaar makkelijker kunnen vervangen. Hiermee is het Bestuur altijd verzekerd van professionele ondersteuning en ontzorging.